Supa de peste cu boia iute

Printeaza

Supa de peste cu boia iute din: peste mic, crap, ceapa, boia iute, ardei gras, rosii, sare.

Supa_de_peste_cu_boia_iute

Ingrediente:

  •  1/2 kg peşte mic
  • un kg crap
  • o ceapă mare
  • 2-3 linguriţe boia iute
  • un ardei gras verde
  • 2 roşii
  • sare

Mod de preparare:

Peştele mic se curăţă, se îndepărtează extremităţile şi apoi restul peştelui se pune la fiert cu ceapă şi apă. Se lasă să fiarbă la fac mic aproximativ o oră şi apoi supa rezultată se filtrează.

In supa filtrată se adaugă un litru de apă, peştele mare, boiaua, roşiile şi ardeiul. Se potriveşte de sare. Se lasă pe foc încă 15 minute şi se serveşte cât mai caldă.

Supa de peste cu boia iute

Supa_de_peste_cu_boia_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.