Supă de peşte (cod)

Printeaza

Supă de peşte

Ingrediente:Supă de peşte (cod)

  • 300 g cod
  • 4-5 car­tofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 500 ml suc de roşii
  • 1 l apă
  • cimbru
  • 1-2 căţei usturoi
  • sucul de !a o portocală
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Tai cartofii cubuleţe şi ceapa mărunt, le pui într-o oală mare, le căleşti în unt câteva minute, adaugi, apa, peştele, puţină sare, cimbru şi usturoiul tăiat, apoi acoperi oala şi laşi supa să fiarbă pe foc mic aproximativ 15 minute.

Când este aproape gata, pui sucul de por­tocale după gust şj sucul de roşii. Mai laşi să dea în câteva clocote, apoi o iei de pe foc şi presari pătrunjelul tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.