Supa de perisoare cu busuioc si parmezan

Printeaza

Supa de perisoare cu busuioc si parmezan din: carne tocată de vită, ou, pesmet, parmezan, busuioc, patrunjel, supă de pui, ceapa, paste făinaose mici.

Ingrediente:Supa_de_perisoare_cu_busuioc_si_parmezan

  • 250 g carne tocată de vită
  • un ou
  • 2-linguri pesmet
  • o lingură parmezan ras
  • 2 linguri busuioc
  • o legătură mică pătrunjel
  • o ceapă
  • 300 ml supă de pui
  • 4-5 linguri paste făinaose mici
  • sare

Mod de preparare:

Se amestecă carnea, oul, pesmetul, pătrunjelul tocat, parmezanul, busuiocul şi ceapa tăiată mărunt. Se frământă un pic com­poziţia şi apoi se modelează chiftele mici.

Supa de pui se completează cu apă, după cât se doreşte a fi de deasă supa finală, şi se pune la foc. Când a dat în clocot se pun perişoarele.

Se lasă să ajungă din nou la punctul de fierbere, se micşo­rează focul şi se pun pastele. Se lasă la foc mic 10 minute, amestecând.

Supa de perisoare cu busuioc si parmezan

Supa_de_perisoare_cu_busuioc_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.