Supa de pepene cu galuste de branza si smantana

Printeaza

Supa de pepene cu galuste de branza si smantana din: smântână, oua, zahar, branza de vaci, pepene rosu.

Ingrediente:Supa de pepene cu galuste de branza si smantana

  • 250 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • 25 g zahăr
  • 175 g brânză de vaci
  • 1/2 pepene roşu

 

Mod de preparare:

Tai pepenele şi îi scoţi sâmburii. Scoţi apoi miezul, pe care îl fărâmiţezi cu furculiţa, după care îl pui în frigider.

Incălzeşti smântână într-o cratiţă de fontă, adaugi zahărul, cele 2 gălbenuşuri şi brânza sfărâ­mată.

Amesteci bine, treci totul prin mixer pentru a obţine o cremă omogenă şi o laşi apoi în frigider până a doua zi.

Pentru servit, formezi cu ajutorul unei lin­guriţe găluşte din pasta de brânză, pe care le aşezi pe supa rece de pe­pene şi o consumi imediat.

In com­poziţia de brânză poţi adăuga 50 g stafide înmuiate în rom, iar deasu­pra găluştelor poţi presăra scorţişoa­ră praf.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.