Supa de pastai galbene cu smantana

Printeaza

O reteta delicioasa de supa cu:fasole galbena, ceapa, rosii, cartof, morcov, radacina de patrunjel, faina, unt, sare, patrunjel verde, smantana.

Ingrediente:

  • o mână de fasole galbenă
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 rădăci nă pătrunjel
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri unt
  • sare
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 4 linguri smântână

Mod de preparare:

Cureţi fasolea, ceapa, carto­ful, morcovii şi pătrunjelul. Tai fasolea bucăţi, cartoful cubuleţe, rădăcinoasele le tai cubuleţe mici şi le fierbi pe toate în apă cu puţină sare. Când se înmoaie, adaugi roşiile opărite şi curăţate de coajă (pieliţă) şi le tai mărunt.

Separat, ames­teci făina cu untul şi câteva linguri de supă şi torni ameste­cul peste legu­mele din oală. După ce dă câteva clocote, potriveşti gustul de sare şi adaugi verdeaţa tocată fin. Dai supa deoparte şi adaugi smântână.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de pastai galbene

1 comentariu

  1. Este o supa usor de facut si foarte gustoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.