Supa de pasare cu sparanghel

Printeaza

Supa de pasare cu sparanghel din: carne de pasare, sparanghel, salata, frisca, unt, faina, ceapa, sare.

 

Ingrediente:Supa de pasare cu sparanghel

  • 1, 2 kg carne de pasăre
  • 250 g sparanghel
  • 1 salată verde
  • 180 g frişcă dulce
  • 60 g unt
  • 1 lingură cu făină
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 cub de Knorr
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 l supă
  • 3 l apă

Mod de preparare:

Scoateţi carnea de pe oase, treceţi-o prin maşina de tocat, combinati-o apoi cu sare, 1 albuş, puţină frişcă şi omogenizaţi-o foarte bine.

Din acest amestec faceţi un fel de chifteluţe lunguieţe pe care le fierbeţi în apă clocotită.

Separat, fierbeţi oasele cu apă, sare şi ceapă.

Tăiaţi sparanghelul în cuburi mici şi fierbeţi-l în apă.

Pregătiţi un rântaş din făină şi unt şi fierbeţi-l cu salata, tăiată julienne, vreme de 15 minute. Legaţi supa cu gălbenuşul com­binat cu frişcă.

Sparanghelul şi chifteluţele serviţi-le în supă.

Pofta buna!

 

Supa de pasare cu ciuperci

Supa de pasare cu ciuperci

Supa de pasare cu ciuperci din: ciuperci, unt, faina, sare, ceapa, frisca. Ingrediente: 2 l supă de pasăre 350 g ciuperci 70 g unt 1 lingură cu făină sare 2 cuburi Knorr 1 ceapă 120 g frişcă lichidă   Mod de preparare: Pregătiţi un rântaş alb din unt şi făină la care adăugaţi puţină supă. […]

Supa cu ficat de pasare

Supa cu ficat de pasare

Supa cu ficat de pasare din: ficat de pasare, costita, cartofi, ceapa, zarzavat, faina, dafin, unt, sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de pasăre 250 g costiţă afumată 3 cartofi 2 cepe 250 g zarzavat (morcovi, ţelină) 1 1/2 l supă 3/4 l apă 1 lingură cu făină 1 foaie de dafin sare piper alb […]

Supa de pasare cu smantana

Supa de pasare cu smantana

Supa de pasare cu smantana din: carne de gaina, sfecla, orez, oua, leustean, ardei, ceapa, smantana. Ingrediente: 500 g carne de găină 1 1/4 l supă concentrată de pasăre zeamă de sfeclă roşie 100 g orez 1/4 l zeamă de castraveţi muraţi 3 ouă fierte tari leuştean verde 2 ardei graşi 1 ceapă 200 g […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.