Supa de pasare cu ciuperci si mazare

Printeaza

Supa de pasare cu ciuperci si mazare din: măruntaie de pasăre,  zarzavat asortat, mazăre proaspătă sau din conservă, ciuperci, ceapă, ulei sau untură, pătrunjel verde, ou, smântână, sare.

Supa de pasare cu ciuperci si mazare

Ingrediente:

  • 250 g măruntaie de pasăre
  • 200 g zarzavat asortat
  • 100 g mazăre proaspătă sau din conservă
  • 50 g ciuperci
  • 1 ceapă mică
  • 1 1/2 linguri ulei sau 20 g untură
  • pătrunjel verde
  • gălbenuş de ou
  • 100 ml smântână
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Măruntaiele se spală bine, se taie bucăţi şi se pun la fiert.

Zarzavatul se taie cubideţe, ciupercile se taie felii şi se că­lesc în grăsime cu ceapa tocată mărunt.

După ce a fiert carnea, se amestecă cu zarzavatul şi se fierb câteva minute împreună.

Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi apoi se toarnă în castron peste gălbenuşul amestecat cu smântână.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa cu ficatei de pasare si parmezan

Supa de legume cu ficatei de pasare

Supa de legume cu ficatei de pasare din: telina, varza, morcovi, praz, gulii, unt, ficatei de pasare, sare, piper, macaroane, parmezan. Ingrediente: 1 ţelină 1/2 varză dulce 2 morcovi 2 gulii 1 praz 2 linguri cu unt 6 ficaţei de pasare sare piper boabe 200 g macaroane 100 g parmezan ras   Mod de preparare: […]

Supa de pasare (pui sau gaina)

Supa de pasare (pui sau gaina)

Supa de pasare (pui sau gaina) din: carna de gaina sau de pui, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, piper, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne găină/pui – cu oase 2 morcovi 1 păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 1 telină medie 1-2 cepe piper sare 1 legătură pătrunjel verde   Mod de preparare: Carnea se pune la […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.