Supa de papadie cu legume si smantana
PrinteazaSupa de papadie cu smantana din: frunze de papadie, smantana, pastarnac, ceapa, morcovi, rosii, orez, patrunjel verde, leustean verde,sare. fara poza
- 250 g frunze de papadie
- 50 g smantana
- 1 pastarnac
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 cartofi rosii
- 2 linguri orez
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura leustean verde
- sare
Mod de preparare:
Zarzavatul il cureti, il speli si il pui la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Strecori supa, adaugi orezul spalat si o dai din nou la fiert.
Alegi papadia frunza cu frunza, o speli si o pui sa fiarba separat, cu 1 litru de apa.
Scurgi papadia de apa, o lasi sa se raceasca, apoi o toci marunt. Adaugi papadia la supa de zarzavat si completezi cu zeama in care a fiert papadia.
Mai lasi pe foc 15 minute, potrivesti de sare, presari deasupra verdeata tocata marunt.
Dai oala jos de pe foc si adaugi smantana.
Pofta buna!