Supa de papadie cu legume si smantana

Printeaza

Supa de papadie cu smantana din: frunze de papadie, smantana, pastarnac, ceapa, morcovi, rosii, orez, patrunjel verde, leustean verde,sare. fara poza

Ingrediente:Supe_1

  • 250 g frunze de papadie
  • 50 g smantana
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi rosii
  • 2 linguri orez
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean verde
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavatul il cureti, il speli si il pui la fiert intr-o oala, in apa cu sare. Strecori supa, adaugi orezul spalat si o dai din nou la fiert.

Alegi papadia frunza cu frunza, o speli si o pui sa fiarba separat, cu 1 litru de apa.

Scurgi papadia de apa, o lasi sa se raceasca, apoi o toci marunt. Adaugi papadia la supa de zarzavat si completezi cu zeama in care a fiert papadia.

Mai lasi pe foc 15 minute, potrivesti de sare, presari deasupra verdeata tocata marunt.

Dai oala jos de pe foc si adaugi smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.