Supa de morcovi cu mazare si verdeata

Printeaza

Supa de morcovi cu mazare si verdeata din: morcovi, cartofi, apa, branza topita, suc de lamaie, sare, piper, ceapa verde, patrunjel, mazare.

Ingrediente:Supa_de_morcovi_cu_mazare_si_verdeata

  • 600 g morcovi noi
  • 3 cartofi
  • un litru apa
  • 3 cuburi de branza topita
  • sucul unei lamai
  • sare
  • piper

pentru servit:

  • ceapa verde
  • patrunjel
  • cateva boabe de mazare pentru culoare

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii si cartofii, după care se spală bine cu jet de apă rece, apoi se taie cuburi de mărime medie si se pun la 1 fiert cu apa, sucul de lămâie, sarea si piperul.

Se lasă 30 de minute la fiert, la foc mic spre mediu si, când legumele s-au fiert, se adaugă brânză topită.

Se pune apoi conţinutul supei într-un blender si se mixează imediat. Supa se aduce la masă cu verdeaţă si, eventual, boabe de mazăre fierte si câteva bucăţi de morcovi si cartofi de decor.

Supa de morcovi cu mazare si verdeata

Supa_de_morcovi_cu_mazare_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.