Supă de morcovi cu mango

Printeaza

Supă de morcovi cu mango din: morcovi, cartofi, ceapa, ulei, supa, mango, seminte de coriandu, smantana, sare si piper de cayenne.

Ingrediente:Supa_de_morcovi_cu_mango

  • 600 g morcovi
  • 200 g cartofi albi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 750 ml supă
  • 1 mango
  • 1/2 linguriță semițe de coriandru
  • 150 ml smântână
  • sare
  • piper de Cayenne

 

Mod de preparare:

Se curăță cartofii și morcovii. Se pune deoparte jumătate de morcov; restul se taie cuburi, ca și cartofii.

Se toacă ceapa și se călește în ulei. Se adaugă morcovii și cartofii. Se toarnă supa și se lasă totul să fiarbă înăbușit timp de cca 20 min.

Se decojește fructul de mango și se desprind felii de pulpă de pe sâmbure. Se mai dă puțin în clocot supa; se pasează.

Se taie fâșii restul de morcov și se lasă să fiarbă în supă 3 min. Se adaugă smântână, sare, piper, coriandru pisat.

Se servește cu felii de mango.

Supă de morcovi cu mango

Supa_de_morcovi_cu_mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.