Supa de morcovi caramelizati

Printeaza

Supa de morcovi caramelizati din: morcovi, bicarbonat de sodiu, sare, apa, unt, suc de morcovi, suc de portocale.

Ingrediente: Supa de morcovi caramelizati

  • 500 g de morcovi, taiat fasii
  • 2 1/2  g bicarbonat de sodiu
  • 5 g de sare
  • 30 ml apă
  • 1/4 ceasca unt
  • 500 ml suc de morcovi
  • 250 l suc de portocale
  • sare

 

Mod de preparare:

Se topește untul și se adauga morcovii și bicarbonat de sodiu, sare. Gatiti timp de 20 de minute, amestecand usor. Aduceți sucurile de portocale și de morcov, apa si sare la fierbere într-o cratita, apoi opriti focul.

Transferati peste morcovi. Se dau la blender.

Serviți supa calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.