Supa de miel cu sparanghel si mazare

Printeaza

Supa de miel cu sparanghel si mazare din: carne de miel, mazare, sparanghel, morcov, telina, foaie de dafin, ceapa, patrunjel, ulei, sare, boia, vin alb sec, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_miel_cu_sparanghel_si_mazare

  • 1 1/4 carne de miel
  • 300 g mazare verde congelata
  • 300 g sparanghel congelat
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapa
  • 2 radacini patrunjel
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 lingurita boia
  • 500 ml vin alb sec
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi şi o pui la fiert la foc mediu, în 3 litri de apă uşor sărată, având grijă să îndepărtezi spuma care se formează la început.

Când carnea a fiert, o scoţi din supă şi o tai în cubuleţe.

Cureţi zarzavatul şi îl tai în cubuleţe. încingi uleiul în oala pentru ciorbă şi căleşti puţin legumele proaspete.

Adaugi boiaua, carnea şi stingi cu supă de carne. Le fierbi pentru 10 minute, împreună cu vinul şi foaia de dafin.

Adaugi mazărea şi continui fierberea pentru 5-10 minute. Pui sparanghelul tăiat în bucăţi, sărezi şi condimentezi şi laşi să mai fiarbă împreună 5 minute. S

erveşti porţiile alături de verdeaţă proaspătă, pentru ca fiecare să-şi asezoneze supa după gust.

Supa de miel cu sparanghel si mazare

Supa_de_miel_cu_sparanghel_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.