Supă de mere bănăţeană cu costiţă afumată

Printeaza

Supă de mere bănăţeană cu costiţă afumată

Ingrediente:Supă de mere bănăţeană cu costiţă afumată

  • 100 g costiţă afumată
  • 2 mere
  • 1 linguriţă praf de curry sau boia de ar­dei
  • sare
  • 1 1/2 l supă de carne sau pasăre
  • 1 1/2 apă
  • 1 lingură făină
  • 60 g unt sau ulei
  • 150 g smantană
  • 30 g orez
  • 1ceapă

 

Mod de preparare:

Se face un rintaş alb din costiţă tăiată, unt, făină, ceapa tocată, apoi merele tăiate şi praful de curry sau boiaua de ardei.

Se fierbe cu supa şi apa circa 30 minute, apoi se strecoară prin sită fină şi se pune din nou la fiert.

Se termină cu orezul fiert, puţin piept de pasăre tăiat julien şi cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.