Supa de mazare si creveti

Printeaza

Supa de mazare si creveti

Supa de mazare si creveti

Ingrediente:

  • 450 g ma­zare congelata
  • 1 l supa
  • 8 creveti decorticati
  • condimente
  • 50 g smantana dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curatati ceapa si tocati-o marunt. Crestati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele, spalati-l si tocati-l de asemenea ma­runt.

Incingeti intr-un vas 2 linguri de margarina si caliti acolo ceapa. Presarati 1 lingurita zahar si lasati-l sa se caramelizeze. Adau­gati ardeiul iute si mazarea inghetata. Turnati supa, aco-periti-o cu un capac si lasati-o sa fiarba circa 10 mi­nute.

Incingeti restul de margarina intr-o tigaie mai mare. Prajiti acolo crevetii pe ambele parti cate 2 mi­nute, apoi scoateti-i si presarati-i cu sare si piper. Pasati pana la 3 linguri de mazare in supa.

Adaugati smantana dulce in supa, condimentele si zaharul. Asezonati supa cu restul de mazare si cate 2 creveti si ornati-o eventual cu putina verdeata.

Supa de mazare si creveti

Supa de mazare si creveti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.