Supa de mazare galbena cu bacon

Printeaza

Supa de mazare galbena cu bacon din: mazare, ceapa, morcov, cartofi, ulei, bacon, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Supa de mazare galbena cu bacon

  • 250 g mazăre galbenă
  • o ceapă
  • un morcov
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 150 g bacon
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pun la călit ceapa si morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se pune apoi mazărea foarte bine spălată, se lasă 2 minute, si se toarnă apă.

Se lasă la fiert 10 minute, se adaugă cartofii cuburi şi se continuă fierberea. Se potriveşte la final gustul de sare şi piper.

Se aduce la masă cu bacon uşor prăjit si verdeaţă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.