Supa de marar cu lapte si crutoane

Printeaza

Supa de marar cu lapte si crutoane din: mărar verde, ulei sau untură, făină, smântână, lapte, ou, sare, crutoane din chifle prăjte sau ouă răscoapte.

Supa de marar cu lapte si crutoane

Ingrediente:

  • 1 legătură mărar verde tocat mărunt
  • 1 1/2 linguri ulei sau 20 g untură
  • 20 g făină
  • 100 ml smântână
  • 200 g lapte
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare
  • crutoane din chifle prăjte sau 2-3 ouă răscoapte

Mod de preparare:

Din untură şi făină se prepară un rântaş de culoare des­chisă, se introduce mărarul ‘ dar nu se prăjeşte, ci se stinge imediat.

Se lasă să fiarbă, încet 10 minute, se completează cu. 100- 200 ml lapte fierbinte şi se serveşte cu gălbenuş de ou amestecat cu smântână.

Se serveşte cu crutoane de chifle prăjite sau cu ouă răs­coapte tăiate cubuleţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.