Supa de linte cu morcovi si suc de rosii

Printeaza

Supa de linte cu morcovi si suc de rosii din: boabe de linte, suc de rosii, morcovi, rosii, patrunjel, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_linte_cu_morcovi_si_suc_de_rosii

  • 200 g boabe de linte
  • 100 ml suc de roșii
  • 2 morcovi
  • 2 roșii
  • pătrunjel proaspăt
  • smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune lintea în apă rece și se lasă astfel, 4 ore. Se limpezește și se pune la fiert în 3 litri de apă. Se fierbe până se înmoaie.

Se adaugă morcovii tocăți mărunt și roșiile decojite și tăiate cuburi. Se toarnă sucul de roșii și se mai fierbe 20 minute.

Se asezonează cu sare și piper. Se oprește focul și se servește fierbinte, ornat cu smântână și pătrunjel proaspăt.

Supa de linte cu morcovi si suc de rosii

Supa_de_linte_cu_morcovi_si_suc_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.