Supa de linte cu arpacas si oregano
PrinteazaSupa de linte cu arpacas si oregano din: ceapa, arpacas, patrunjel, sare, boia de ardei linte rosie, suc de rosii, oregano, ulei.
- 2 cepe mari
- 1 ceasca arpacas
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
- 2 cesti linte rosie
- 1 ceasca suc de rosii
- oregano
- ulei
Mod de preparare:
Tai ceapa în rondele şi le sotezi în ulei încins. Adaugi un litru de apă şi sucul de roşii. Pui lintea şi o laşi să fiarbă 20 de minute, după care adaugi arpacaşul, lăsând să fiarbă încă 20 de minute.
Cu puţin înainte de a fi gata supa, asezonezi cu pătrunjelul tocat mărunt şi boiaua de ardei. Stingi focul, presari oregano şi sărezi preparatul după gust.
Supa de linte cu arpacas si oregano
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/supa-de-linte-cu-arpacas-si-oregano html