Supa de legume (varianta)

Printeaza

Supa de legume

Ingrediente:Supa de legume

  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras (roşu)
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină mică
  • 3-4 roşii
  • 1 ceşcuţă orez
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2- 3 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert ntr-o oală de 6 l: dovlecelul, morcovii, ceapa, ardeiul gras, păstârnacul şi ţelina curăţate şi tocate toate mărunt.

Când sunt aproape fierte legumele, adaugi roşiile tăiate cubuleţe şi orezul spălat. La sfârşit potriveşti de sare, presari pătrunjel şi pui cele 3 linguri de ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.