Supa de legume cu valeriana

Printeaza

Supa de legume cu valeriana din: cartofi, ceapa verde, supa de legume, valeriana, lapte batut, anghinare.

Ingrediente: Supa_de_legume_cu_valeriana

  • 100g de cartofi, raşi (inclusiv coaja)
  • 8 cepe verzi, tocate
  • 500ml supă de legume (sau pui)
  • 200g de valeriană, câteva fire puse deoparte
  • 150ml de lapte bătut
  • 5 inimi de anghinare, din conservă, clătite pentru a înlătura sarea în exces, una dintre ele tocată

 

 

Mod de preparare:

Pune cartofii şi ceapa verde într-o oală şi toarnă supa peste ele. Acoperă-le şi fierbe-le 5 minute, până când cartofii devin fragezi.

Adaugă valeriana, amestecă pentru a se înmuia, apoi pasează totul cu un blender vertical sau în robotul de bucătărie, până când amestecul capătă o consistenţă fină. Adaugă laptele bătut şi 4 anghinare întregi şi pasează din nou.

Chiar înainte de a mânca supa, aşază pe ea bucăţi de anghinare tocată şi presară firele de valeriană puse deoparte.

Supa de legume cu valeriana

Supa_de_legume_cu_valeriana

Pofta buna!

2 comentarii

  1. De udne se cumpara valeriana?

  2. Este foarte sanatoasa valeriana in orice, de recomandat s-o folositi cat mai mult. Se gaseste mai peste tot, trebuie doar sa te uiti mai atent/a Teo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.