Supa de legume cu sos de rosii

Printeaza

Supa de legume cu sos de rosii din: praz, morcov, patrunjel, rosii, ardei, cartofi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa de legume cu sos de rosii

  • un fir praz
  • un morcov
  • o rădăcină pătrunjel
  • 4 roşii în bulion
  • 3 cartofi
  • un ardei gras
  • 250 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul tăiat rondele se pune la călit în ulei. Se adaugă ardeiul tăiat fideluţă şi morcovul trecut prin râzătoare. Se lasă 2-3 minute.

Se pun şi cartofii cuburi, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se pun roşiile fără pieliţe şi tocate mărunt, sucul de roşii, se mai completează cu apă şi se mai lasă la fiert 10 minute. La final, se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se serveşte cu pâine prăjită.

 

Pofta buan!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.