Supa de legume cu ficatei de pasare

Printeaza

Supa de legume cu ficatei de pasare din: telina, varza, morcovi, praz, gulii, unt, ficatei de pasare, sare, piper, macaroane, parmezan.

Ingrediente:Supa de legume cu ficatei de pasare

  • 1 ţelină
  • 1/2 varză dulce
  • 2 morcovi
  • 2 gulii
  • 1 praz
  • 2 linguri cu unt
  • 6 ficaţei de pasare
  • sare
  • piper boabe
  • 200 g macaroane
  • 100 g parmezan ras

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tăiaţi-le julien şi căliţi-le în unt.

Acoperiţi cu 1 l apă caldă, fierbeţi cu sare, la foc mic, 20 minute, strecuraţi supa si tăiaţi felii subţiri legumele fierte. Curăţaţi ficăţeii, spălaţi-i, fierbeţi-i 5 minute, spalaţi-i iar si tocaţi-i felii de 1 cm, lăsaţi deoparte.

Fierbeţi macaroanele 10 min, acope­riţi vasul (tras de pe foc) 15 min, spălaţi cu apă rece, scurgeţi în strecurătoare.

Inţr-o oală mai mare puneţi un strat de legume, altul de ficăţei, apoi macaroanele, piper boabe si sare, apoi presăraţi parmezan ras.

Acoperiţi cu supa în care au fiert legumele, lăsaţi să scadă la cuptor 30 minte şi serviţi preparatul fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.