Supă de gulioare cu smantană

Printeaza

Supă de gulioare cu smantană

Ingrediente:Supă de gulioare cu smantană

  • 1 ceapă
  • 1-2 mor­covi
  • 5-6 gulioare
  • 1 ou
  • făină
  • verdeaţă
  • sare
  • smântână
  • ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Tai ceapa ca pentru ciorbă, morcovul îl tai rondele şi le căleşti în ulei. Adaugi gulioarele rase pe răzătoarea mare şi le mai căleşti 5 minute.

Le stingi cu 1,5 l de apă caldă, pui condimente şi potriveşti de sare. Când au fiert pui cu linguriţa în supă găluştele preparate dintr-un ou, apă şi făină.

La sfârşit pui mărar şi pătrunjel tocat. Când o serveşti dregi supa cu smântână.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • supa de gulioare

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.