Supa de gulii cu usturoi

Printeaza

Supa de gulii cu usturoi  din: gulii, usturoi, ceapa, ulei, telina, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de gulii cu usturoi

  • 4 gulii mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 1 telina
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie în cubulete. Se caleste în ulei pâna când se îngalbeneste, apoi se adauga guliile taiate în bastonase si telina în cubulete.

Când legumele s-au înmuiat suficient, se presara cu faina si se amesteca bine, apoi se toarna 3 l apa calda peste ele si se lasa la fiert, la foc potrivit.

Se piseaza usturoiul si se încorporeaza în smântâna. Aceasta se adauga în supa numai dupa ce a fost luata de pe foc si dupa ce s-a racit putin.

Se poate pune smântâna si direct în farfurii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.