Supa de gulii cu galbiori si galuste zdrentuite

Printeaza

Supa de gulii, cu galbiori si galuste zdrentuite din: gulie, galbiori, ou, faina, untura, leustean, ceapa, morcovi, sare, piper.

Ingrediente:Supa de gulii, cu galbiori si galuste zdrentuite

  • 1 gulie
  • 300 g gălbiori
  • 1 ou
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă untură de găină
  • 2 fire leuştean
  • 1 ceapă verde mică
  • 6 morcovi
  • 3 l apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli legumele şi gălbiorii. Toci ceapa, apoi o căleşti în untura de găină, până se aureşte puţin.

Adaugi legumele tăiate fideluţă şi gălbiorii fâşii. Stingi cu apă şi fierbi cam 20 de minute.

Baţi oul cu făina şi puţină apă, dacă trebuie. Aluatul obţinut trebuie să curgă.

Torni în oală, amestecând cu o lingură de lemn, pentru a zdrenţui găluştele. Serveşti supa fierbinte, cu leuştean proaspăt tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.