Supa de gulii cu crutoane

Printeaza

Supa de gulii cu crutoane din: unt, faina, gulii, curcuma, supa de legume, sare, smantana, paine, ulei de masline si sare cu aroma de usturoi.

Ingrediente:Supa de gulii cu crutoane

  • 20 g unt
  • 2 linguri faina
  • 400 g gulioare
  • 2 lingurite curcuma
  • 800 ml supa de legume
  • sare
  • 200 m smantana
  • 4 felii paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare cu aroma de usturoi

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul înr-o tigaie şi se presară făina; secăleşte şi se stinge cu supă; se lasă să fiarbă cca 10 minute la foc moale. Se curăţă guliile şi se rad pe răzătoarea mare.

Se adaugă în sosul Bechamel de pe foc şi se presară curcuma; se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 10 minute.

Se sărează supa, se pasează şi se adaugă smântână; se încălzeşte la foc moale, dar nu se lasă să mai fiarbă. Se taie cuburi pâinea şi se prăjeşte în ulei de măsline; se adaugă sare cu aromă de usturoi.

Se serveşte cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.