Supa de gaina cu zarzavat si usturoi

Printeaza

Supa de gaina cu zarzavat si usturoi din: găină, zarzavat, ceapă, usturoi, boabe de piper, sare.

Supa de gaina cu zarzavat si usturoi

Ingrediente:

  • 1 găină
  • 1/2 kg zarzavat
  • 20 g ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1-2 boabe de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Gaina se spală bine în apă călduţă, după care se pune pe foc în 2 l apă şi se fierb până carnea se înmoaie.

Când carnea este pe jumătate moale, punem, zarzavatul şi se fierb toate mai departe la foc domol, împreună cu restul ingredientelor.

Dacă-e moale carnea, supa se ia de pe foc, se stropeşte cu puţină apă rece şi se lasă să stea puţin, ca să aibă culoare frumoasă.

După aceea se strecoară şi se fierb în ea tăiţei pentru supă sau găluşte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficatei cu zarzavat reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.