Supa de gaina cu taitei de casa

Printeaza

Supa de gaina cu taitei de casa din: carne de găină (tacâmuri de găină), morcovi, păstârnac, tăiţei de casa, sare, piper, concentrat cu gust de găina, pătrunjel.

Supa_de_gaina_cu_taitei_si_legume

Ingrediente:

  • carne de găină (tacâmuri de găină)
  • 4 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă întreagă
  • tăiţei de casă
  • sare
  • piper
  • concentrat cu gust de găină
  • pătrunjel

Mod de preparare:

După ce speli bine carnea de găină, o pui la fiert în apă cu sare. lei spuma de câte ori este nevoie. Adaugi apoi morcovii curăţaţi, păstârnacul şi ceapa întregi.

Deoarece carnea de găină fierbe mai greu, este bine să fierbi carnea puţin mai mult, după care adaugi legumele.

Când s-au fiert şi legumele, scoţi carnea, legumele şi strecori zeama, care trebuie să fie cât mai limpede.

Pui la foc supa, împreună cu tăiţeii de casă, după care adaugi carnea, le­gumele, concentratul cu gust de găină, sare dacă mai este nevoie, iar la final presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Piperul îl presari în momentul servirii, în farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.