Supa de gaina cu anghinare

Printeaza

Supa de gaina cu anghinare din: unt, anghinare, smantana, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 l supă de găină
  • 60 g unt
  • 2 anghinare
  • 3 linguri cu smântână
  • 1 lingură cu făină
  • sare
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Din unt, făină şi puţină supă, pregătiţi un sos alb. Fierbeţi-l 5-6 minute cu restul de supă şi zeama de anghinare din conservă.

Tăiaţi anghinarele în cuburi mici pe care le fierbeţi 2-3 minute cu supa. Adăugaţi apoi, în preparat, smântână.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.