Supa de fasole cu busuioc

Printeaza

Supa de fasole cu busuioc din: fasole albă, ceapa, mrcovi, rosii, ardei gras rosu, ulei, patrunjel, busuioc, menta, sare, piper.

Supa_de_fasole_cu_busuioc

Ingrediente:

  •  150 g fasole albă
  •  o ceapă
  •  2 morcovi
  •  2 roşii
  •  un ardei gras roşu
  •  5 linguri ulei
  •  pătrunjel
  •  busuioc
  •  mentă
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se pune fasolea pentru 6 ore la înmuiat în apă rece. Apoi, se scurge şi se pune în oală cu apă proaspătă. Se lasă pe foc să ajungă la punctul de fierbere, se dimi­nuează flacăra si se lasă în conti­nuare la fiert o oră.

Se adaugă uleiul, legumele tăiate şi se mai fierbe 45 de mi­nute. Se toarnă apă, dacă a scăzut prea mult şi, cu 10 minute înainte de a fi gata, se adaugă puţină mentă, puţin busuioc şi pătrunjel. Se potriveşte de sare şi piper şi se aduce la masă.

Supa de fasole cu busuioc

Supa_de_fasole_cu_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.