Supa de fasole cu bulion

Printeaza

Supa de fasole cu bulion din: fasole, sfecla, rosie, cimbru, morcov, suc de rosii, bulion, sare.

Ingrediente:Supa de fasole cu bulion

  • 800 g fasole boabe
  • 1 sfeclă
  • 1 roşie potrivită
  • 5 crenguţe de cimbru verde
  • 1 morcov
  • 500 ml suc de roşii
  • 1 linguriţă hrean ras
  • 2 linguri bulion
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Lasă la înmuiat fasolea pentru câteva ore, apoi pune-o la fiert în apă rece cu sare, schimbând apa după 20 de minute, când adaugi şi sfecla tăiată cubuleţe. Lasă la foc mediu până fasolea e aproape fiartă.

Separat, căleşte în puţin ulei morcovul ras şi ceapa tocată, apoi toarnă-le în oala cu fasole. Adaugă şi hreanul, sucul de roşii şi crenguţele de cimbru.

Lasă să fiarbă toate ingredientele. Condimentează după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.