Supa de dovlecei

Printeaza

 Supa de dovlecei

Ingrediente:Supa de dovlecei

  • 1 l apă
  • 1/2 l lapte
  • 5 dovlecei mici
  • 2 linri guri griş
  • 2 cuburi unt
  • 4 linguri smântână
  • mărar tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii curăţaţi îi tai cubuleţe şi îi fierbi până se înmoaie. Ii pasezi şi îi pui în apa în care au fiert, apoi îi dai din nou la foc, adăugând laptele, sarea, grisul în ploaie, untul.

Laşi să dea în 2-3 clocote şi adaugi mărarul. Serveşti cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.