Supă de dovleac

Printeaza

Supă de dovleac din: dovleac, ceapa, unt, supa de legume, zahar, smantana, amidon, sare, piper, otet si paine alba.

Ingrediente:Supa_de_dovleac

  • 1 kg dovleac
  • 1 ceapa
  • 3 linguri unt
  • 1 l supa de legume
  • zahar
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri amidon
  • sare
  • piper
  • 2 linguri otet
  • 2 felii paine alba

 

Mod de preparare:

Pregătiţi dovleacul, curăţaţi ceapa, apoi tăiaţi totul cubuleţe. Căliţi ceapa în 2 linguri de unt încins. Adăugaţi do­vleacul şi căliţi mai departe. Turnaţi supa, adăugaţi puţin zahăr şi fierbeţi-o 20 min. Pasaţi supa. Adăugaţi smântână şi ami­donul, daţi totul într-un clocot şi condimentaţi.

Curăţaţi coaja feliilor de pâine, tăiaţi-le cuburi şi prăjiţi-le în untul rămas. Serviţi crutoanele alături de supa cremă de dovleac şi ornaţi-o cu arpagic.

Supă de dovleac

Supa_de_dovleac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.