Supa de dovleac cu parmezan

Printeaza

Supa de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, ceapa, supa, lapte, nucsoara, spaghete, parmezan.

Ingrediente: Supa de dovleac cu parmezan

  • 450 g dovleac, curatat de coaja, taiat cuburi
  • 50 g unt
  • 1 ceapa, tocata
  • 750 ml supa
  • 475 ml lapte
  • 1 praf nucsoara
  • 40 g spaghete, rupte bucati
  • 6 linguri parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incalziti untul intr-o oala, adaugati ceapa si gatiti 6-8 minute. Adaugati dovleacul si mai gatiti 2-3 minute.

Incorporati supa, aduceti la fierbere, acoperiti cu un capac, reduceti focul si gatiti 15 minute. Opriti focul. Procesati apoi la blender, adaugati din nou in oala si incorporati laptele, nucsoara si asezonati cu sare si piper.

Adaugati spaghetele si mai gatiti cateva minute.

Garnisiti cu parmezan si serviti.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa de dovleac cu parmezan
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.