Supa de curcan cu taietei

Printeaza

Supa de curcan cu taietei din: spinare, aripa, morcovi, telina, ceapa, taitei, ceapa, cartofi, sare.

Ingrediente:Supa de curcan cu taietei

  • o aripă de curcan
  • o spinare de curcan
  • 2 morcovi
  • o rădăcină mică ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o ceapă
  • 2 cartofi
  • tăiţei
  • sare

 

Mod de preparare:

Aripa şi spinarea de curcan se pun la fiert cu apă rece şi un praf de sare. Se ia spuma care se formează şi apoi, când aceasta nu mai apare, se pun legumele întregi.

Se lasă la foc mare până când dă în clocot şi apoi se reduce flacăra şi se lasă să fiarbă. Se adaugă tăiţeii, se mai lasă la fiert 10 minute, apoi se stinge focul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.