Supa de curcan cu dovlecel si fasole

Printeaza

Supa de curcan cu dovlecel si fasole din: carne de curcan, ceapă, cârnaţl italieneşti (fără membrană), pătrunjel proaspăt, ulei de rapiţă, oregano uscat, busuioc uscat, roşii în bulion, supă-bază de pui, dovlecel, legume congelate, fasole boabe, macaroane scurte, oţet de mere, sare, piper.

 

Ingrediente:Supa_de_curcan_cu_dovlecel_si_fasole

  • 250 g carne de curcan, tocată
  • 2/3 ceapă tocată
  • 250 g cârnaţl italieneşti (fără membrană)
  • 1/2 pătrunjel proaspăt, mărunţit
  • 2 linguri ulei de rapiţă
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 2 cutii (420 g fiecare) roşii în bulion
  • 6 căni supă-bază de pui
  • 1 dovlecel mijlociu, tăiat felii
  • 300 g legume congelate, amestecate
  • 1 cutie (480 g) fasole boabe, spălată şi scursă
  • 11/2 cană macaroane scurte, fierte
  • 2 linguri oţet de mere
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 praf de piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare cu ulei încins, sotezi ceapa la foc mic, până se înmoaie.

Adaugi primele 6 ingrediente şi le prăjeşti pe foc mic, până când carnea nu mai este rozalie.

Adaugi roşiile, supa-bază de pui, dovleceii şi legumele congelate. Acoperi şi fierbi totul pe foc mic, timp de 5 minute.

Apoi adaugi fasolea, macaroanele, oţetul, sa­rea şi piperul şi le mai fierbi încet, timp de 4-5 minute.

Supa de curcan cu dovlecel si fasole

Supa_de_curcan_cu_dovlecel_si_fasole

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place supa de curcan, iese foarte gustoasa si cu legume si mai buna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.