Supa de costita

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa de costita din: costita, ceapa verde, coriandru, cartofi, patrunjel, apa, sare si piper.

Ingrediente:Supa de costita

  • 1 kg costiţă
  • 1 fir ceapă verde
  • 1 rămurică coriandru
  • 4 cartofi mijlocii
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură coriandru proaspăt
  • 8 ceşti apă
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă rece, se pun costiţa, ceapa, coriandrul şi pătrunjelul. După ce a fiert bine, se reduce focul, se adaugă sarea, piperul şi cartofii tăiaţi cubuleţc. Se lasă pe foc până se fac cartofii. Inainte de a fi servită, se scot ceapa, pătrunjelul şi coriandrul. Costiţa se taie feliuţe subţiri şi se serveşte separat. Supa se serveşte fierbinte cu usturoi şi turtiţe din faină albă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.