Supa de conopida africana
PrinteazaSupa de conopida africana din: jicama, conopida, rosii, castravete, ceapa, ulei, chimen, scortisoara, lamaie, avocado, apa, sare, ghimbir, coriandru.
- o ceaşcă de jicama (legumă asemănătoare cu napul), cojit şi mărunţit
- două ceşti de conopidă, tăiată mărunt
- o ceaşcă de roşii, tăiate
- o jumătate de ceaşcă de castravete, cojit şi mărunţit
- o jumătate de ceaşcă de ceapă, tocată
- două linguri de untdelemn de măsline
- o linguriţă de chimen
- o jumătate de linguriţă de scorţişoară
- două linguri de suc de lămâie
- o jumătate de ceaşcă de avocado, mărunţit
- o ceaşcă de apă
- o jumătate de linguriţă de sare
- o jumătate de lingură de ghimbir
- trei linguri de coriandru proaspăt
Mod de preparare:
Puneţi deoparte un sfert de ceaşcă de jicama şi o jumătate de ceaşcă de conopidă, ca să le adăugaţi la sfârşit, pentru o textură mai grunjoasă.
Amestecaţi laolaltă toate ingredientele rămase, până se obţine un piure. Avocadoul va crea o textură cremoasă.
Garnisiţi supa cu bucăţelele de conopidă şi jicama.
Pofta buna!