Supa de conopida africana

Printeaza

Supa de conopida africana din: jicama, conopida, rosii, castravete, ceapa, ulei, chimen, scortisoara, lamaie, avocado, apa, sare, ghimbir, coriandru.

Ingrediente:Supa de conopida africana

  • o ceaşcă de jicama (legumă asemănătoare cu napul), cojit şi mărunţit
  • două ceşti de conopidă, tăiată mărunt
  • o ceaşcă de roşii, tăiate
  • o jumătate de ceaşcă de castravete, cojit şi mărunţit
  • o jumătate de ceaşcă de ceapă, tocată
  • două linguri de untdelemn de măsline
  • o linguriţă de chimen
  • o jumătate de linguriţă de scorţişoară
  • două linguri de suc de lămâie
  • o jumătate de ceaşcă de avocado, mărunţit
  • o ceaşcă de apă
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • o jumătate de lingură de ghimbir
  • trei linguri de coriandru proaspăt

 

Mod de preparare:

Puneţi deoparte un sfert de ceaşcă de jicama şi o jumătate de ceaşcă de conopidă, ca să le adăugaţi la sfârşit, pentru o textură mai grunjoasă.

Amestecaţi laolaltă toate ingredientele rămase, până se obţine un piure. Avocadoul va crea o textură cremoasă.

Garnisiţi supa cu bucăţelele de conopidă şi jicama.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.