Supa de coada de vita cu smantana

Printeaza

Supa de coada de vita cu smantana din: coadă de vită, morcovi, ceapa, radacina felina, pastarnac, rădăcină pătrunjel, cartofi, pătrunjel, sare, piper, smantana.

 

Ingrediente:Supa_de_coada_de_vita_cu_smantana

  •  un kg coadă de vită
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • o feiie rădăcină felină
  • un păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 4-5 cartofi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • smântână

Mod de preparare:

Coada porţioneaza se pune la fiert în apă rece cu sare. Se adună spuma, ori de câte ori se formează. între timp, legumele se curăţă şi se toacă: ceapa, mărunt, iar morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi păstârnacul, cubuleţe.

Cartofii se curăţă şi se taie cuburi mai mari.

Când carnea este aproape fiartă, se adaugă în oală legumele, mai puţin cartofii. Se lasă să fiarbă 15 minute, apoi se pun şi cartofii şi se mai lasă la foc mic încă 10 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se aduce la masă cu pătrunjel tocat dea­supra şi, opţional, cu smântână alături.

Supa de coada de vita cu smantana

Supa_de_coada_de_vita_cu_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.