Supă de coacăze roşii

Printeaza

Supă de coacăze roşii din: coacaze, faina, smantana, taitei, zahar, sare.

Ingrediente:Supe_1

  • 150 g coacaze
  • 1/2 lingurita faina
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura taitei (fidea)
  • 1 lingurita zahar
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală coacăzele şi se fierb în circa 400 ml apă cu sare şi zahăr după gust. Când sunt aproape fierte, se adaugă făina amestecată cu smântână. Se lasă să mai dea în câteva clocote.

Taiţeii fierţi separat se adaugă la sfârşit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.