Supa de ciuperci cu tofu

Printeaza

Supa de ciuperci cu tofu din: ceapa, morcovi, telina, pastarnac, faina, ciuperci, ulei, tofu, sare si piper.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu tofu

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1 lingură făină
  • 400 g ciuperci
  • 3 – 4 linguri ulei
  • 2 l apă
  • 200 g tofu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun legumele cu apă şi sare la foc. Apoi se strecoară, într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei, se cerne făina, se adaugă şi 3/4 din cantitatea de ciuperci tăiate felii subţiri.

Se înăbuşă bine, apoi se toarnă din zeama în care au fiert legumele şi se lasă pe foc, până când ciupercile au fiert foarte bine. Se mixează legumele şi ciupercile.

Piureul obţinut se diluează cu restul de zeamă şi se pune din nou la fiert. Când supa dă în clocot, se adaugă şi restul de ciu­perci tăiate. Se adaugă cuburile de tofu prăjite în ulei si se serveste.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.