Supa de ciuperci cu mustar

Printeaza

Supa de ciuperci cu mustar din: ciuperci, ceapa, ulei, smantana, mustar, amidon, sare, piper.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu mustar

  • 450 g ciuperci albe
  • o lingură ulei
  • 2 cepe
  • 750 ml supă de pui
  • 125 ml smântână
  • 2 linguriţe muştar iute
  • 1/2 linguriţă amidon
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune ceapa tăiată felii la călit, apoi se presară cu sare. După ce s-a înmuiat ceapa, se pun ciupercile tăiate, se lasă 5 minute, după care se toarnă supa.

Se lasă la fiert 30 de minute. Se trage de pe foc şi se lasă apoi 15 minute să se răcorească. Se mixează şi se pune din nou pe foc.

Se amestecă amidonul cu puţină smântână şi apoi cu toată smântână şi muştarul, se pune în supă amestecând bine şi se lasă pe foc să se îngroaşe. Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.