Supa de cirese cu vin si scortisoara

Printeaza

Supa de cirese cu vin si scortisoara din: cireşe, vin roşu, apă, zahăr, gălbenuşuri, sare, scorţişoară.

Supa de cirese cu vin si scortisoara

Ingrediente:

  • 500 g cireşe
  • 600 ml vin roşu
  • 400 ml apă
  • 50 g zahăr
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • scorţişoară

Mod de preparare:

Se curăţă cireşele de sâmburi şi se opăresc 2-3 minute în vin şi apă, se adaugă zahăr, puţină sare şi scorţişoară. Se răceşte şi se serveşte cu gălbenuş frecat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.