Supă de cireşe cu scorţişoară si melasă de lămaie

Printeaza

Supă de cireşe cu scorţişoară si melasă de lămaie

Ingrediente:Supă de cireşe cu scorţişoară si melasă de lămaie

  • 600 g cireşe
  • 300 g zahăr
  • 1 1 vin alb sec
  • 80 ml suc de lămâie
  • 600 g frişca
  • 50 ml lichior de cireşe
  • zahăr
  • scorţişoară măcinată

Mod de preparare:

Speli cireşele, le usuci, le tai în două şi scoţi sâmburii. Le pui într-o oală, adaugi zahărul şi vinul alb şi laşi să fiarbă la foc mic până la mediu circa 6-7 minute.

La sfârşit, faci un piure şi laşi să se răcească. Amesteci zeama de lămâie, frişca şi lichiorul de cireşe şi dregi supa cu zahăr şi puţină scorţişoară. Serveşti cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.