Supa de chimen

Printeaza

Se pun la fiert 2 cartofi, 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 patrunjel. Dupa fierbere, se strecoara si se racesc. Se trec prin sita, obtinand un piure, care se amesteca cu 1 lingurita de sare si 150 g unt.

Piureul de legume se desface in supa ramasa de la fierberea legumelor, in care s-au adaugat 2 linguri de chimen oparit inainte si 1/2 lingurita de sare. Se mai fierbe in doua clocote si se serveste cu crutoane.

Supa de chimen

Supa de chimen

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.