Supa de chimen cu crutoane

Printeaza

Supa de chimen cu crutoane din: ulei, faina, smantana, seminte de chimen, ceapa, paine, sare.

Ingrediente:Supa de chimen cu crutoane

  • 15 g ulei
  • 1/2 lingurita faina
  • 1 linguita smantana
  • 1/4 lingurita seminte de chimen
  • 1/4 ceapa fiarta
  • 1 felie paine prajita
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe sămânţa de chimen 5-10 minute în circa 2 căni de apă, apoi se ia de pe foc şi se lasă să se aşeee. Făina se căleşte în uleiul cald, fără să se îngălbenească.

Se stinge cu apa în care a fiert chimenul şi se pune să fiarbă, dată prin sită. Se ia de pe foc, se drege cu smântână şi se serveşte cu crutoanele din pâinea prăjită. Se adaugă sare după gust.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.