Supa de ceapa cu gris

Printeaza

Supa de ceapa cu gris din: ceapa, gris, apa, margarina, sare, piper.

Ingrediente:Supa de ceapa cu gris

  • 3 cepe mari
  • 3 linguri cu gris
  • 1500 ml apa
  • 1 lingura cu margarina fina sau unt
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cepele, le tăiaţi în două, le spălaţi cu apă rece, le tăiaţi peştişori şi le căliţi în margarină sau în unt cald. Stingeţi des cu apă. Lăsaţi pe foc mic 20 min cu vasul acoperit, adăugaţi apă caldă sau supă de zarzavat, puneţi grişul când supa dă în clocot.

Săraţi, amestecaţi des, lăsaţi 10 min la foc mic. Serviţi cu crutoane, după ce supa s-a răcit 15 minte.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.