Supa de ceapa cu crutoane de paine

Printeaza

Supa de ceapa cu crutoane de paine din: ceapa uscata, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_crutoane_de_paine

  • 0,35 kg ceapa uscata
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul întregi, iar după ce au fiert, legumele se scot şi se poriveşte supa cu sare. Separat se căleşte ceapa tăiată fidelută în puţin ulei de măsline, până când devine aurie. Atenţie să nu lăsaţi prea milt!

Se adaugă ceapa astfel călită peste supa pregătită anterior si se lasă la foc mic timp de 30 min. Se serveşte cu crutoane de pâine.

Supa de ceapa cu crutoane de paine

Supa_de_ceapa_cu_crutoane_de_paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.