Supa de ceapa cu Cheddar

Printeaza

Supa de ceapa cu Cheddar din: ceapa, ulei de masline, unt, supa, paine, sare, piper.

Ingrediente: Supa de ceapa cu Cheddar

  • 4 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt
  • 900ml supa
  • 4 felii paine
  • 40-50 branza cheddar, rasa
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Curatati si tocati ceapa. Incalziti uleiul si untul intr-o oala.

Adaugati ceapa si gatiti cateva minute, amestecand constant, sa nu se lipeasca.

Reduceti focul la mic si gatiti 45-60 de minute, amestecand frecvent.

Incorporati apoi supa si asezonati, dupa gust. Acoperiti partial cu un capac si mai gatiti 30 de minute amestecand ocazional.

Asezonati cu sare si piper.

Prajiti painea. Puneti supa in boluri, adaugati paine si presarati branza si piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supă cremă de ceapă albă

Supa de ceapa cu lapte

Supa de ceapa cu lapte din: ceapa, lapte, unt, oua, sare, piper. Ingrediente: 10 cepe albe mici 100 g unt 1,5 l lapte 3 ouă sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi cepele de frunze, tăiaţi-le în două, ţineţi-le în apă rece 5 minute, scoateţi şi tăiaţi-le peştişori, după care căliţi-le în unt folosind o […]

 

Reteta zilei: Supa de ceapa cu paine prajita

Supa de ceapa cu paine prajita din: ceapa, ulei de masline, unt, supa, paine, sare, piper. Ingrediente:  4 cepe 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 900ml supa 4 felii paine 40-50 branza gruyere sau cheddar, rasa sare si piper   Mod de preparare: Curatati si tocati ceapa. Incalziti uleiul si untul intr-o oala. […]

 

Cremă de lapte

Supa de ceapa cu branza rasa

Supa de ceapa cu branza rasa din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ulei, faina, paine, branza rasa sau cascaval. Ingrediente: 1-2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1/2 telină 250 g ceapă 4-5 linguri ulei 1 lingură făină 6-8 feliufe de pâine 2 linguri brânză rasă sau caşcaval   Mod de preparare: Zarzavatul (morcovii, pătrunjelul şi ţelina) se […]

Supa_de_ceapa_cu_vin

Supa de ceapa cu vin

Supa de ceapa cu vin din: ceapa, ardei, usturoi, sare, ulei, vin, piper, zahar, maghiran, paine, branza. Ingrediente: 500 g ceapă verde 1 ardei iute roşu 2 căţei de usturoi sare 3 linguri de ulei de unt 250 ml vin alb sec 750 ml supă de legume piper 1 priză de zahăr 1/2 de legătură […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.