Supa de ceapa cu cascaval de oaie
PrinteazaSupa de ceapa cu cascaval de oaie din: supa de carne, ceapa, unt, cascaval de oaie, sare, piper, paine.
- 2.5 l supa de carne
- 500 gr ceapa
- 150 g unt
- 100 g cascaval de oaie
- sare
- piper
- paine alba feliata
Mod de preparare:
Taie ceapa solzisori, sareaz-o, las-o doua minute si caleste-o in unt. Cand ceapa s-a rumenit adauga faina si lasa pe foc, amestecand tot timpul.
Stinge cu supa, puţin cate putin, ca sa nu faca cocoloase si mai lasa pe foc 30 de minute ca sa fiarba bine faina.
Prajeste painea in untul in care ai calit ceapa. Presara cascaval ras in supa, apoi pune cate o felie in fiecare bol cu supa.
Supa de ceapa cu cascaval de oaie
Pofta buna!