Supa de ceapa cu cascaval de oaie

Printeaza

Supa de ceapa cu cascaval de oaie din: supa de carne, ceapa, unt, cascaval de oaie, sare, piper, paine.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_cascaval_de_oaie

  • 2.5 l supa de carne
  • 500 gr ceapa
  • 150 g unt
  • 100 g cascaval de oaie
  • sare
  • piper
  • paine alba feliata

Mod de preparare:

Taie ceapa solzisori, sareaz-o, las-o doua minute si caleste-o in unt. Cand ceapa s-a rumenit adauga faina si lasa pe foc, amestecand tot timpul.

Stinge cu supa, puţin cate putin, ca sa nu faca cocoloase si mai lasa pe foc 30 de minute ca sa fiarba bine faina.

Prajeste painea in untul in care ai calit ceapa. Presara cascaval ras in supa, apoi pune cate o felie in fiecare bol cu supa.

Supa de ceapa cu cascaval de oaie

Supa_de_ceapa_cu_cascaval_de_oaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.